Jeugdfonds SPORT Amsterdam

Het JFSA is er voor kinderen van 2 tot en met 17 jaar die in Amsterdam wonen en waarvan de ouders de kosten van het sportlidmaatschap niet kunnen betalen.
Een aanvraag kan worden gedaan:

1) via een intermediair. Dit is een persoon die betrokken is bij de ontwikkeling en/of opvoeding van het kind, zoals de gymdocent, leerkracht, ouder- en kindadviseur, combinatiefunctionaris of hulpverlener via jeugdzorg.

Ga voor meer informatie naar de website van Jeugdfonds sport Amsterdam


2: zelf online via: www.stichtingsina.nl

Leerlingen via JEUGDFONDS SPORT  kunnen pas beginnen na bevestiging van Jeugdfonds en na betaling van inschrijvingskosten van € 15,-.

Stappen bij aanvraag via Jeugdfonds Sport:
– Ga naar: www.stichtingsina.nl

  • Kies bij A, B of voor de C diploma : ZWEMMEN
    en vul het formulier in. Vergeet niet bij de vraag zwembad en naam school Zwemvereniging ATLANTIS in te vullen.
    Voor diploma A, B en C betaalt Jeugdsportfonds per diploma dus per diploma een aanvraag indienen (is met diploma garantie mits het kind niet veel lessen mist. Zie voorwaarden van Jeugdfonds Sport). Dus ouders betalen alleen het inschrijvingskosten en bij afzwemmen de diplomakosten.
  • Kies voor de zwemvaardigheidsdiploma’s of survival : SPORT
    en daarna kan je kiezen voor zwemmen en vul het formulier verder in. Vergeet niet bij zwembad en naam school Zwemvereniging ATLANTIS in te vullen. Bij deze vragen ze om het jaarbedrag en restbedrag is eigen bijdrage.

 

Sport Klik op deze voor zwemvaardigheidsdiploma’s en survival

Zwemmen   Klik op deze voor A, B, C diploma